Chauffeursdienst

Valet Parking

Wij parkeren de auto van uw gast

Valet Parking is een service waarbij Chauffeursdiensten Nederland zijn kwalitatieve en representatieve chauffeurs inzet, om uw gasten te verwelkomen en door de auto’s zo zorgvuldig te parkeren op locatie. Met Chauffeursdiensten Nederland haalt u een ervaren bedrijf in huis. Wij beschikken over de juiste inzicht, middelen en kennis voor uw gelegenheid. Onze goed getrainde chauffeurs beschikken over de genodigde etiquette en zullen die ten alle tijden gebruiken om de gelegenheid zo goed mogelijk te laten verlopen.

Waarom een Valet Parking service?

Bij Chauffeursdienten Nederland draait alles om comfort, luxe en de perfecte logistiek rond uw locatie. U kunt erop rekenen dat wij de auto door professionele chauffeur netjes laten wegrijden naar een daarvoor bestemde locatie. Parkeren wordt door veel mensen ervaren als vervelend omdat het vaak vertragend is en vaak ook moeilijk te vinden op een onbekende locatie. Door deze zorg van uw gasten af te nemen, door hier een representatieve organisatie voor te nemen wordt deze vervelende factor afgenomen. Hiernaast geeft het uw gelegenheid een extra element aan luxe en comfort voor een zeer toegankelijk tarief.

Welke niveaus hebben wij u te bieden?

Wij hebben 3 niveaus binnen het Valet Parking aspect. Hiermee hebben we voor iedere klant en budget een perfecte en gepaste tarief. De kosten zijn afhankelijk aan de benodigde chauffeurs en de omvang van het terrein. Het uurtarief dat wij hanteren begint vanaf €31,50 (excl. BTW) per uur en per chauffeur. Het tarief is inclusief onze autocasco verzekering voor landelijke dekking.

Budget

Heeft u een logistieke probleem tijdens uw evenement, maar weinig ruimte over in uw budgettering? Dan is ons budget pakket mogelijk de juiste oplossing voor u! Onze planners berekenen de minimale benodigdheden aan chauffeurs om een degelijke dienstverlening op uw evenement te kunnen verzorgen zonder dat daar verdere aankleding omheen komt. To the point, uiterst effectief!

Deluxe

Wilt u een overweldigende indruk aan het eerste en het laatste contactmoment voor uw gasten verzorgen, met een gepersonaliseerde touch? Denk aan chauffeurs met kennis van uw organisatie en belangrijke gasten, duidelijk herkenbaar met aanpaste kleding van uw organisatie. Maar denk ook aan veraangenaming van de wachttijdsperceptie van uw gasten of aan de professionele beveiliging van de eigendommen van uw klanten. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Hoe gaan wij te werk?

Wij beschikken over de kennis en ervaringen om de benodigde documenten en vergunningen voor u aan te vragen en in orde te brengen. Uw gasten worden door representatieve en herkenbare chauffeurs begeleid bij het uitstappen en worden daarna naar de juiste ingang geleid. Onze chauffeurs parkeren vervolgens de auto veilig op de geschikte parkeerplaats. De sleutel wordt gelabeld en veilig opgeborgen in een kluis waar toezicht staat. De klant kan van te voren aangeven wanneer ze willen vertrekken, zodat de auto voorgereden kan worden. De auto’s zijn met continue toezicht beveiligd.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u?

Vraag direct een offerte bij ons aan! Mocht u vragen hebben denken wij graag met u mee. Wij bieden verschillende diensten voor u evenement zoals uw gasten de mogelijkheid geven door een chauffeur in hun eigen auto comfortabel thuis te laten brengen door onze studentchauffeurs . Of uw belangrijke gasten te laten vervoeren door onze goed getrainde VIP chauffeur.

OVER ONS

Cruise Coordination is sinds 2005 actief met het leveren van chauffeursdiensten door heel Nederland. Met meer dan 750 actieve chauffeurs.

CONTACT

Bezoekadres Eindhoven
Kennedyplein 200
5611ZT Eindhoven

Telefoonnummer
0800-5559999

E-mail
info@coordination.nl