Over ons

Historie chauffeursdiensten

Cruise Coordination

Het begin

Cruise Coordination is in oktober 2003 gestart door twee studenten welke graag het ondernemerschap wilden ontdekken. Aangezien er nog tijd over was naast de studie, wilden zij een bedrijf opstarten waarbij studenten worden ingezet als privéchauffeur. De chauffeurs zouden management- en directieleden gaan vervoeren in Nederland, België en Duitsland.

In 2004 zat het bedrijf in de lift. Aan het einde van dat jaar werd de eerste vaste account binnengehaald en werd ook de eerste werknemer in dienst genomen om te chauffeuren. Cruise Coordination was dit jaar gevestigd in Breda en Eindhoven. Vanuit deze locaties werden de transfers verzorgd.

De groei?

Beide vannoten zaten in 2005 in Eindhoven om vanuit daar de markt te bewerken. Een gecentraliseerde aanpak zorgde ervoor dat Cruise Coordination sneller kon schakelen. De studentenkamer werd ingericht als kantoor en de lokale kroeg diende als locatie voor sollicitaties. Aan het eind van 2005 werden grote accounts binnengehaald, welke de voortgang van Cruise Coordination stabiliseerde.

In 2006 werd het personeelsbestand van Cruise Coordination uitgebreid, met als doel 50 privé chauffeurs aan het eind van het jaar en een landelijke dekking. Uiteindelijk waren we eind 2006 een ervaring rijker en een illusie armer. Weliswaar maar eentje, aangezien de 50 chauffeurs wel degelijk aangenomen waren. 

De grote omslag

2007 is een moeilijk jaar geweest voor Cruise Coordination. Tevens ook het meest uitdagende jaar gedurende het bestaansrecht van Cruise Coordination. Dit jaar besluit één van de grondleggers van het bedrijf afscheid te nemen van Cruise Coordination. Stephan Botz zet vanaf dat moment het bedrijf voort als eigenaar. Het jaar 2007 heeft in het teken gestaan van professionalisering. Zo werd de studentenkamer omgeruild voor een kantoorlocatie en volgde er steeds meer kantoorpersoneel. Tevens werd dit jaar voor het eerst gesproken over een landelijke dekking van de diensten.

Het jaar 2008 en 2009 hebben in het teken gestaan van interne groei. Jasper Blom is inmiddels mede eigenaar geworden van Cruise Coordination, waardoor er weer een tweekoppige directie bestaat binnen het bedrijf. Het chauffeursbestand is eind 2009 uitgegroeid tot meer dan 70 chauffeurs en het team op kantoor is aangevuld met diverse krachten die zich volledig inzetten voor de groei van Cruise Coordination.

De toekomst

We zijn erg benieuwd hoe wij u in 2011 van dienst kunnen zijn en wat er volgend jaar rond deze tijd aan aanvullingen gegeven kunnen worden op al zeven jaar historie van Cruise Coordination Chauffeursdiensten.

OVER ONS

Cruise Coordination is sinds 2005 actief met het leveren van chauffeursdiensten door heel Nederland. Met meer dan 750 actieve chauffeurs.

CONTACT

Bezoekadres Eindhoven
Kennedyplein 200
5611ZT Eindhoven

Telefoonnummer
0800-5559999

E-mail
info@coordination.nl