Nieuws

11 maart 2010 - Thuisbrengservice kunst- en antiekbeurs Tefaf

Vrijdag 12 maart gaat de 23e editie van de internationale kunst- en antiekbeurs Tefaf van start in het MECC in Maastricht. 260 handelaren uit 17 verschillenden landen bieden van 12 tot 21 maart rond de 30.000 kunstwerken en antiek te koop aan. Voor gasten van de beurs wordt in samenwerking met Assicuro een thuisbrengservice aangeboden. Een chauffeur van Cruise Coordination rijdt u in uw eigen auto op gepaste wijze naar huis! 
 

5 maart 2010 - Pilot valet parking bij Parktheater Eindhoven

Dinsdag 2 en woensdag 3 maart jl. kregen bezoekers van het Parktheater de kans om voor de introductieprjis van 5 euro gebruik te maken van een Valet Parking. Chauffeurs van Cruise Coordination waren aanwezig om deze Valet Parking aan te bieden. Wellicht kunt u in de toekomst vaker gebruik maken van deze parkeerservice wanneer u een voorstelling gaat bezoeken bij het Parktheater in Eindhoven!
 

26 februari 2010 - 'Shuttle service' High Tech Campus Eindhoven

Gedurende de eerste maanden van 2010 draait Cruise Coordination een pilot shuttle service op de High Tech Campus in Eindhoven. Middels electro shuttles worden medewerkers en bezoekers door een chauffeur van Cruise Coordination snel en droog vervoerd van de verschillende parkeergarages naar het centrum van de High Tech Campus.


23 november 2009 - Privé chauffeur geveild voor het goede doel!

Zaterdag 7 november 2009 vond het Benefietgala van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant plaats in NH Koningshof te Veldhoven. Ondanks de economische situatie werd deze avond een groot succes; een uitverkochte zaal van 275 zitplaatsen en een opbrengst van maar liefst 231.705,50 voor het Ronald McDonald Huis. Ook Cruise Coordination was aanwezig met de veiling van privé chauffeur Matthijs! Onder toeziend oog van Jort Kelder is Matthijs voor een week verkocht voor maar liefst 3000,-! Jort Kelder doet verslag voor zjin programma 'Bij ons in de PC'; zie hier!
 

28 juli 2008 - 'De grootste openluchtshowroom van Nederland in de P.C. Hooftstraat'

Tien chauffeurs van Cruise Coordination en een productieteam van BNCP & CCCP verzamelden zich 21 juli 2008 om 7:30u 's ochtends in Amsterdam om de uitdaging aan te gaan: 'De grootste openlucht showroom van Nederland creëren voor Fiat'. Het resultaat? Om 15:00u stond de P.C. Hooftstraat vol met 80 strak ingeparkeerde Croma's. Bekijk hier het filmpje.
 
Cruise Coordination is een onderdeel van Mobiliteitsdiensten Nederland B.V.